Heb jij vragen naar aanleiding van onze website?

Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik mijn carnavalskraker toevoegen?

Ja, het is mogelijk om jouw carnavalskraker gratis toe te voegen op de website Carnaval-muziek. Neem contact op door middel van het onderstaande contactformulier.

Wat moet ik aanleveren om mijn nummer toe te voegen?

Video’s op Carnaval-Muziek.nl worden gestreamd vanaf Youtube.¬†Stuur de Youtube link van het desbetreffende carnavalsnummer door via het contactformulier. Wij ontvangen ook graag een korte unieke beschrijving van ongeveer 100 woorden over het carnavalsnummer.

Bezit Carnaval-muziek.nl de muzikale rechten?

Alle video’s die te zien zijn op deze website worden beheerd door de rechthebbenden via Youtube. Carnaval-muziek mag de Youtube video’s embedden behalve als de artiest dit heeft geblokkeerd bij Youtube.

Hoe kan ik mijzelf aanmelden als linkpartner?

Webmasters kunnen hun website aanmelden en toevoegen aan de linkpagina. Wil jij jouw website gratis promoten?Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

Kan ik een tip insturen?

Het wordt altijd gewaardeerd als bezoekers meehelpen om onze website up-to-date te houden. Mis jij een carnavalsnummer op onze website? Neem dan contact met ons op en vermeld hierbij de Youtube link van het liedje.